Om os

Duetten

En Musikalsk Oplevelse

Pia Kamp Brincker

Pia er mor til tre, nu voksne drenge. Hun har arbejdet i trikotageindustrien, i vinduesproduktion, samlet og lakeret møbler, er uddannet social og sundhedshjælper og er nu laboratorieassistent og kirkesanger. Hun er født i Skælskør på Sjælland i 1962 og flyttede i 1969 til Herning. Skolen og gymnasiet blev passet, samtidigt med rideskolens heste og skolens og kirkens kor. Mange forskellige kor har præget hende, ikke mange genrer er ladet uprøvede hen .Kirkemusik, klassisk, gospel, rytmisk, viser og folkemusik, pop, rock, country….. der er så mange. Hun var sanger i sit første band ”Cecilie” i Herning i de unge år, men voksenlivet kaldte med mand og børn, hun flyttede til Timring ved Vildbjerg og tingene stod på stand by i flere år. Så i år 2000 gik det pludseligt løs igen. Denne gang med teater, både udendørs og indendørs i Vildbjerg og Skarrild, Holstebro Musikteater, revyscenen i Aulum, Remisen i Brande, samtidigt med gospel i Vildbjerg kirke, festunderholdning med guitarist og pianist og dinnerband.

I 2010 mødte hun sin Niels og flyttede til Vejen, hvor de i maj 2011 blev gift. Her har hun arbejdet i Vejen Idrætscenter, i Trælasten og nu på Eurofins, som laboratorieassistent og er kirkesanger i Veerst og Bække kirke. I Vejen har hun startet et ”Lyt, Nyn og Syng med” arrangement, med bla. Højskolesangbogen plus krydderier og et samarbejde med Ovin Klein Olsen, ”Duetten”, hvor der hygges med andres og egne kompositioner, viser, folkemusik, både danske og engelske. Derudover et samarbejde med to andre piger i vokalgruppen BothWays, med sange fra Anne Linnet til Passenger og Leonard Cohen.

Pia udgav i 2013 sin første CD ”Nye Sider-Nye Tider” 11 numre, med både danske og engelske sange, skrevet af Poul Vinther og Michael Wedgwood og hendes mand, Niels Kamp Brincker og er netop her i februar 2014 udkommet med CD nr 2, ”PIA”, med tre svensk-producerede melodier og danske tekster af Mogens Krintel, senest er CD’en ”De første to” med Duetten udkommet, med egne kompositioner.
Ovin Klein Olsen 

Ovin er født i 1952 og opvokset i Vestmanna på Færøerne. Ovin har fem voksne børn, 5 børnebørn og bor nu i Grindsted.

I 1990 flyttede Ovin med sin familie til Randers, hvor han arbejdede som værkfører på en lampefabrik og i 1995 flyttede familien til Grindsted, hvor Ovin blev forretningsfører på Ungdomsgården. I 2004 forpagtede Ovin og Annette Randbøldal Kro, der blev de kun frem til 2006, da Ovin pludselig blev syg og mistede en del af synet, det gjorde ham uarbejdsdygtig. Parret flyttede til Vejen hvor Ovin begyndte at skrive sig igennem sin sygdom, dette blev til en del sange, som udkom på CD i februar 2010.

Ovin begyndte at holde foredrag, som er krydret med hans egne sange. Foredragene handler om hans vej tilbage til livet og om hvordan man ikke skal gøre, som han, arbejde så meget og stresse så meget, at man bliver syg af det. Ovin siger i dag at han er heldig ”Jeg lever jo, det er kun synet der mangler”

I 2009 startede Ovin sin egen guitarskole, hjemme i privaten, Vejenguitarskole.dk, ”Det er jeg meget glad for, det giver mig en del af livsglæden tilbage”

I november 2010 kom hans næste CD, med kristne færøske tekster og musik af Ovin. I 2011 kom 3 single CD´er med tekst og musik af Karl Mario Madsen, Kære Far og Mor, Oh Julemand og Livets Træ som han synger sammen med to af sine elever. I februar 2012 udkom CD´en, Åh Julianna som er skrevet af svenskerne Owe Astmo og Lars E. Carlsson og dansk tekst af Mogens Krintel og samme år udkom to CD´er med færøeske tekster og musik af Ovin. I 2013 udkom en opsamlings CD med færøske og danske sange og i februar 2014, kom endnu en CD ”Godmorgen Smukke Danmark” med 10 danske sange med tekster af Mogens Krintel, Martin Joensen og Ovin, musikken til 9 af sangene har Ovin skrevet. Siden er der kommet flere udgivelser.

I 2013 begyndte han samarbejde med Pia Kamp Brincker som de valgte at kalde Duetten

                               


DUETTEN

       

Ovin Klein Olsen & Pia Kamp Brincker

er en stærk sammensætning på musikscenen i dag. De synger og spiller egne melodier og tekster, men også andre kunstneres værker, på en varm og vedkommende facon, der sætter hygge og nærvær i højsædet. Det hele bindes sammen med vore egne livs-historier om glæde, savn, sygdom og kærlighed til livet, på alle måder. Alt dette er altid aktuelt til arrangementer af mange slags og af meget varierede længder. Det kan være den personlige gave på nogle få sange, det kan være kaffehyggen i klubben og på plejehjemmet, et led i en foredragssammenhæng, med Ovins historie om at blive blind, kirkekoncert…

Mulighederne er mange og store – ligesom idéerne!