Om os

                                   Pia Kamp Brincker

Pia er mor til tre. Hun har arbejdet i trikotageindustrien, i vinduesproduktion, samlet og lakeret møbler, er uddannet social og sundhedshjælper og er nu uddannet kirkesanger. Hun er født i Skælskør på Sjælland i 1962 og flyttede i 1969 til Herning. Mange forskellige kor har præget hende, ikke mange genrer er ladet uprøvede hen .Kirkemusik, klassisk, gospel, rytmisk, viser og folkemusik, pop, rock, country….. der er så mange. Hun var sanger i sit første band ”Cecilie” i Herning i de unge år. Så i år 2000 gik det pludseligt løs igen. Denne gang med teater, både udendøre og indendøre i Vildbjerg og Skarrild, Holstebro Musikteater, revyscenen i Aulum, Remisen i Brande, samtidigt med gospel i Vildbjerg kirke, festunderholdning med guitarist og pianist og dinner-band.

I 2010 mødte hun sin Niels og flyttede til Vejen, hvor de i maj 2011 blev gift. Her har hun arbejdet i Vejen Idrætscenter, i Trælasten og nu på Eurofins, som laboratorieassistent og er kirkesanger i Veerst og Bække kirke. I Vejen har hun startet et ”Lyt, Nyn og Syng med”, i samarbejde med Ovin Klein Olsen, altså ”Duetten”.

Pia udgav i 2013 sin første CD ”Nye Sider-Nye Tider” 11 numre, med både danske og engelske sange, skrevet af Poul Vinther og Michael Wedgwood og hendes mand, Niels Kamp Brincker og  i 2014 udkom CD nr 2, ”PIA”, med tre svensk-producerede melodier og danske tekster af Mogens Krintel, senest er CD’erne ”De første to”  og nr.2 ”Lige 4 mere” med Duetten udkommet, med egne kompositioner.

 

                                    Ovin Klein Olsen 

Ovin er født i 1952 og opvokset i Vestmanna på Færøerne. Ovin har fem voksne børn, fembørnebørn og bor nu i Horsens

I 1990 flyttede Ovin med sin familie til Randers, hvor han arbejdede som værkfører på en lampefabrik og i 1995 flyttede familien til Grindsted, hvor Ovin blev forretningsfører på Ungdomsgården. I 2004 forpagtede Ovin  Randbøldal Kro, der blev de kun frem til 2006, da Ovin pludselig blev syg og mistede en del af synet, det gjorde ham uarbejdsdygtig. Ovin flyttede til Vejen hvor han begyndte at skrive sig igennem sin sygdom, dette blev til en del sange, som udkom på CD i februar 2010.

Ovin begyndte at holde foredrag, som er krydret med hans egne sange. Foredragene handler om hans vej tilbage til livet og om hvordan man ikke skal gøre, som han, arbejde så meget og stresse så meget, at man bliver syg af det. Ovin siger i dag at han er heldig ”Jeg lever jo, det er kun synet der mangler”

I 2009 startede Ovin sin egen guitarskole, hjemme i privaten, Vejenguitarskole.dk, ”Det er jeg meget glad for, det giver mig en del af livsglæden tilbage”

I november 2010 kom hans næste CD, med kristne færøske tekster og musik af Ovin. I 2011 kom 3 single CD´er med tekst og musik af Karl Mario Madsen, Kære Far og Mor, Oh Julemand og Livets Træ som han synger sammen med to af sine elever. I februar 2012 udkom CD´en, Åh Julianna som er skrevet af svenskerne Owe Astmo og Lars E. Carlsson og dansk tekst af Mogens Krintel og samme år udkom to CD´er med færøeske tekster og musik af Ovin. I 2013 udkom en opsamlings CD med færøske og danske sange og i februar 2014, kom endnu en CD ”Godmorgen Smukke Danmark” med 10 danske sange med tekster af Mogens Krintel, Martin Joensen og Ovin, musikken til 9 af sangene har Ovin skrevet. Siden er der kommet flere udgivelser.

I 2012 begyndte han samarbejde med Pia Kamp Brincker med Duetten